Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI NOGOMETAŠ

Pijan ubio bračni par, prijeti mu dugotrajna robija! U Hrvatskoj takva kazna ne postoji

Joao Maleck
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
26.06.2019.
u 11:16

Maleck je nesreću skrivio nakon noćnog izlaska, a u njoj su poginuli Alejandro Castro (33) i María Peña (26), tek vjenčani bračni par.

Joao Maleck, mladi nogometaš koji je u prometnoj nesreći usmrtio tek vjenčani bračni par ostat će iza rešetaka narednih šest mjeseci. Odluka je to suda nakon što su njegovi odvjetnici tražili puštanje na slobodu, ali sudac je to odbio jer nije bio uvjeren da Maleck neće napustiti zemlju, a na što su upozoravali članovi obitelji poginulih. 

- Njih više ne možemo vratiti, ali pravda mora pobijediti. Za one koji su stradali na sličan način i da drugi ne stradaju. Koliko ovakvih slučajeva prođe nekažnjeno? - rekle su obitelji. Maleck inače posjeduje tri putovnice - meksičku, francusku i kamerunsku, ali one mu neće više trebati. 

U prilog mladom Malecku nisu išle ni izjave svjedoka.

- Bio je toliko pijan da nije mogao hodati ni govoriti - rekli su svjedoci nesreće čija je snimka objavljena na internetu. 

>>> Pogledajte kako je izgledala nesreća

Podsjetimo, Maleck je nesreću skrivio nakon noćnog izlaska, a u njoj su poginuli Alejandro Castro (33) i María Peña (26), tek vjenčani bračni par. 

Mucho Deporte javlja kako je tamošnje Državno odvjetništvo potvrdilo kako je Maleck bio pozitivan na alkotest nakon nesreće, a po meksičkim zakonima prijeti mu kazna od čak 70 godina zatvora. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZP
zpadjen
11:50 26.06.2019.

A u Hrvatskoj, sutkinja Renata, na Kazneni Zagreb, osudi bogatog i mortus pijanog Macesica , na s,amo 2 godine zatvora iako je nakon čak 52 prometna prekršaja u brzinu sjeo u džip mrtav pijan 18 promila alkohola i krenuo ubilački pogon tako da je prošao kroz 8 crvenih svjetova dok konačno nije našao žrtvu kod Lisinskog a i ubio motociklistu Smiljanića zakon kaže minimalna kazna tri godine a kako su ovdje otežavajuće trebao biti najmanje pet hodina!! Međutim simpatična Renata, a koja mene surovo kaznila zato jer sam dosadjivao bogatu lažljivu hoštaplerku, dosuđuje dvije godine zatvora Macesicu, a koje maćešić proveo igrajući Golf sa čačićem u zatvoru na pulskom aerodromu??? Istovremeno 76 godišnja gospođa iz samobora koja je trezna sa smartom ubila dijete u samoboru za brzinom od 37 km na sat dobila je pet godina zatvora!! Joe, ovo je Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije