Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Phoenix igrao bez glavnih zvijezda. Šarić krenuo u prvoj petorci pa odigrao tek osam minuta

NBA: Phoenix Suns at Denver Nuggets
Isaiah J. Downing/REUTERS
22.01.2023.
u 08:43

Hrvatski košarkaš Dario Šarić imao je mizernu minutažu u slavlju Sunsa nad Pacersima

Iako su igrali bez svih svojih zvijezda, Phoenix Sunsi su uspjeli pred svojim navijačima svladati Indiana Pacerse sa 112-107 i tako su prvi put u posljednjih mjesec dana uspjeli spojiti dvije pobjede. Dario Šarić je ponovno bio u početnom sastavu, ali je odigrao osam minuta u prvom poluvremenu i više nije ulazio u igru. Za to vrijeme je postigao jedan koš uz tri asistencije i dva skoka.

Šariću je ovo druga utakmica zaredom koju je započeo te na terenu proveo osam minuta. Phoenix je u oba slučaja došao do pobjede. Josh Okogie je sa 24 koša i 10 skokova bio najbolji igrač Sunsa, a Mikal Bridges je postigao 22 poena.

Strijelce gostiju predvodio je Bennedict Mathurin sa 23 koša, a T. J. McConnell je imao "triple-double" učinak sa 18 poena, 12 asistencija i 10 skokova.

Phoenix je sa dvije uzastopne pobjede došao na 10. mjesto u Zapadnoj konferenciji s učinkom 23-24. Indiana je sa 23-25 na devetom mjestu u Istočnoj konferenciji.

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije