Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Bowl
Povratak na članak

Eaglesi prekinuli dominaciju Belichicka i njegovih domoljuba

U svom trećem velikom finalu u američkom nogometu Philadelphia Eaglesi su u Minneapolisu pobijedili New England Patriotse s 41:33

Komentari 6

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:06 05.02.2018.

Nisu Eaglesi nego Eagles i definitivno nisu domoljubi nego Patriots. Imena se ne prevode.

VL
VJ
vjekoslavkatalina
08:21 05.02.2018.

....koliko je tezak ovaj sport govori...da se vrlo rijetko obranjuju naslovi...vrlo ceste se ozljede...pa favorit ako ostane tijekom sezone bez jednog ili dva najboljakvalitetna igraca moze se oprostiti od titule..jer zamjene nisu toliko kvalitetne...zato je vrlo tesko upasti u nfl momcadi...sve ovisi o igracu dva ostalo su ajmo reci radilice na terenu...jedan od najpoznatijih glumaca nekad vrlo kvalitetan igrac americkog nogometa burt raynolds je rekao..'ako nisi fizicki 100% spreman i ako nisi spreman na teze ozljede koje ti mogu prekinuti karijeru nemas sto traziti u americkom nogometu'..

VL
AU
austrougarskigeneral
10:05 05.02.2018.

bravo eaglesi odlična su odigrali,ovo im je prvi naslov

VL
Avatar dzambo
dzambo
06:51 05.02.2018.

Fantasticna utakmica,zasluzena pobijeda Filadelfije jer su igrali citavu utakmicu protiv New Englanda kao niko protiv njih ove sezone,skoro bez greske a New England je napravio samo jedan propust kad je Bradiju izbijena lopta I to je rijesilo utakmicu I dodatna 3 poena iz toga propusta Filadelfija je otisla na +8 i sa jako malo vremena do kraja I 91 jardu od protvnicke end zone I to bez time-outa je tribal odigrat perfektno da se barem izjednaci rezultat sto je jedno teoretsk mogucei preostalo al jaca odbrana Filadelfije I izgubljeno puno vrimena da se lopta pomjera napred puno brze I bez time-outa vrime ide I nestaje i od pocetnih 91 jardu i 1 min. I 10 sek. doguralo se na zadnjih 6-7 sekundi I 51 jardu od end zone Filadelfije I tad je peostala samo jedna sansa da se lopta baci Tolko daleko u end zonu Filadelfije I ak ko od igraca New-Englada uhvati I da barem ostane jos 1 sek. za dodatna 2 extra poena I da se opet pogodi islo bi se u produzetak,ALI niti New England nije svemoguc I lopta je izbijena od igraca Filadelfije kad je vec bilo na satu 0.00,the end,41:33,drag mi je zbog Filadelfije jer zadnji put kad su bili najbolji to je bilo jos kad je preds. Amerike bio Eiensenhover huh dok New England I Bradi Belicek ostaju kao tim I kao duet jedan od najboljih svih vremena jer od 2001 pa do danas 8 puta u finalu I 5 puta pobjednici to nikom nije poslo za rukom u takvom kratkom vrimenu a Brady za to sve vrijeme 2001-2017 postao najbolji igrac svih vremena star 40 g. I jos igra

VL
DU
Deleted user
07:55 05.02.2018.

Što nijedan gol nije postignut glavom , koliko je bilo kornera , kakav je to nogomet ????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.