Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI HUMANITARAC
Povratak na članak

Petrić: Humanitarni angažman me ispunjava

Hrvatski nogometni reprezentativac Mladen Petrić, napadač njemačkog Hamburga, dao je intervju za austrijski sportski tjednik Sport Woche.

Komentari 2

OB
-obrisani-
08:58 27.05.2010.

Ej Janeze slušaj!Petrić nema veze sa Švicarskom reprezentacijom,On je rođen u BiH kao Hrvat i igra za Hrvatsku.I Kad već toliko pratiš našu repku,da li si primijetio da Petrić kad postigne gol ljubi šahovnicu na svome dresu ,dok se za tvoje \"Slovence\"to nemože reći da ljube Triglav na vašem dresu jer su \"vaši\"igrači sami Muslimani i Srbi,nigdje ni jednog Janeza!

VL
OB
-obrisani-
14:04 26.05.2010.

Petrić: Humanitarni angažman me ispunjava jer mi je onaj World Cup angažman propao. Šteta da ne igram za svoje Švicarce jer onda bi sledeči mjesec i za mene igrala SP 2010 pjesma..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.