Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon
Povratak na članak

Petra i treći Grand Slam turnir otvorila pobjedom

Petra je prije dvije godine na travi All England Cluba stigla do osmine finala, ali je lani ispala već u prvom kolu (Makarova), tako da će joj svaka pobjeda donositi napredak na WTA listi.

Komentari 4

ČE
četverac
07:01 02.07.2019.

A onda pogledaj službenu stranicu ATP Toura pa ćeš vidjeti da postoji rubrika Grand Slams i kod onih tenisača koji nemaju Grand Slam nego samo poneku pobjedu na Grand Slam turnirima

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:39 01.07.2019.

All England je Mayor turnir. Uz Australia open, US open i French open. Grand Slam turniri ne postoje. Grand Slam je titula koju osvaja pobjednik sva 4 Mayor turnira tekuce godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.