Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika čast

Petorica Medvjeda u reprezentaciji Kanade

Medveščak
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
21.12.2016.
u 12:32

„Presretan sam i oduševljen što sam pozvan igrati za Team Canada i drago mi je što ponovno idem na Spenglerov kup. Veselim se radu i igranju za Kanadu“, rekao je Morrisonn

Medveščak će ove godine imati svoje predstavnike na prestižnom Spenglerovu kupu u Davosu. Nakon što je glavni trener Gordie Dwyer imenovan pomoćnim trenerom za Team Canada, Kanađani su objavili potpuni sastav i na njemu su se našla četvorica Medvjeda koji su dobrim igrama zaradili svoj poziv.

„Velika je čast biti pozvan kao dio Team Canada i veselim se što su mi dali priliku. Prava je povlastica sudjelovati na Spenglerovu kupu i raditi s trenerima i igračima koji su izabrani predstavljati Kanadu“, izjavio je trener Dwyer.

Vratar Drew MacIntyre, braniči Shaone Morrisonn i Blake Parlett te napadač Colby Genoway nosit će kanadski dres i nadaju se pomoći Kanadi obraniti naslov prvaka osvojen prošle godine.

„Presretan sam i oduševljen što sam pozvan igrati za Team Canada i drago mi je što ponovno idem na Spenglerov kup. Veselim se radu i igranju za Kanadu“, rekao je Morrisonn koji je na Spenglerovu kupu sudjelovao s Medveščakom prije dvije godine.

„U svijetu sporta ne postoji veća čast nego predstavljati svoju zemlju. A u Kanadi Spenglerov kup ima posebno značenje. Za nas je to turnir protkan poviješću i prestižem“, komentirao je trener Dwyer.

I dok će Medveščak od 23. prosinca 2016. do 3. siječnja 2017. imati pauzu od utakmica u KHL-u, trener Dwyer siguran je da će ovaj odlazak u Davos imati pozitivan utjecaj. „Taj turnir kao da je stvoren da donese energiju momčadima i igračima koji na njemu sudjeluju. Biti tamo je nagrada sama za sebe i siguran sam da će pozitivno djelovati na naše igrače i da ćemo ga svi potpuno iskoristiti.“

Spenglerov kup započinje 26. prosinca, a sve ostale informacije mogu se pronaći na službenoj stranici turnira: http://www.spenglercup.ch/en/

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije