Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI VIRTUOZO

Jedna od najvećih Dinamovih devetki ikad: 'Petković je prošao težak put. Nije nikog imao uz sebe'

11.03.2024.
u 21:50

Petković je uz legendarnoga Dražana Jerkovića (1962.) jedina Dinamova devetka koja se upisala u strijelce na svjetskim prvenstvima. Njegov gol Brazilu ušao je u antologiju hrvatskog nogometa

Komentara 17

ED
europski dinamo
00:08 12.03.2024.

Od 1967. Dinamo nije imao veću generaciju od ove zadnje: Livakovic,Ademi,Mišić,Oršić,Ivanušec,Petković koja je donijela vise velikih europskih pobjeda nego Zajec,Kranjčar,Mlinarić,Boban,Šuker,Prosinečki,Eduardo,Modric,Mandžukić zajedno. Petković je u svakoj euro pobjedi sudjelovao golom i asistencijom. Dinamov navijač živi od pobjeda u Europi...prema tome Petković je najveći igrač Dinama u zadnjih 50 godina.

EJ
ejStef
22:53 11.03.2024.

Definitivno je Petković danas pola Dinama, više nego npr. Livaja u Hajduku. Kada ga nema, DInamo je ekipa za sredinu ljestvice... Golgetera je bilo boljih, koji su spremali loptu u mrežu, ali niti jedan nije toliko sudjelovao u igri.

CU
Cuturas
07:50 12.03.2024.

Nogomet je pod br.1 ipak timski sport u kojem pojedinac ovisi o timu i tim o pojedincu. Tu je i faktor sreće. Uigranost pojedinih akcija tandema,tereta itd. Da je Petko neka top klasa nebi bio u Dinamu. Da ponekad očara majstorijama očara. Da voli sve što vole i mladi voli. Više discipline van terena,bio bi puno veća klasa do određenih granica,fizičkih(brzina,eksplozivnost). Popio nam je živaca i živaca,a onda tu i tamo majstorija neviđena itd. No da skratimo, Petko opali dva tri puta u utakmici kao protiv Brazila,bit ćeš nepredvidljivih past će i koji gol više i malo agresivnije u igri glavom u 16 tercu. Sve ovo vrijedi i za Livaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije