Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOVE ZVIJEZDE
Povratak na članak

Petković i Gvardiol vjeruju u prolaz: 'Moramo se postaviti muški u Španjolskoj!

- Mislim da je osim zadnjih petnaestak minuta utakmica bila ravnopravna.

Komentari 5

XI
xibau
23:48 08.04.2021.

Villareal je jako dobar, bit će teško al može se ....

VL
DU
Deleted user
23:36 08.04.2021.

A zašto niste se muški postavili večeras? Zašto se sada morate vaditi na njihovoj terenu i s njihovim navijača? To što ste okrenuli 0-2 protiv Spursa ne znači ništa sada jer Villareal djeluje moćnje. Ali ja se nadam da grijesim.

VL
KE
kentie
00:00 14.04.2021.

nek maknu onog pacera Theofilea...došao je glave Dinama toliko puta, i treneri mu dalje vjeruju...u mnogim ozbiljnim euro-momčadima, davno bi dobio "raketu" u stražnjicu, davno, poodavno i odavno...

VL
DU
Deleted user
07:44 09.04.2021.

Je Bruno točno tak. Pogotovo ak ni tam ne buš pustil kap znoja na terenu.

VL
FR
freeshooter
23:43 08.04.2021.

Evo i sami dečki vide da su mogli više ostvariti da je igra bila postavljena prema naprijed, šteta, nismo bili loši, rekao bih i dobri, no ovaj rezlutat će nas sad natjerati da igramo prema naprijed, kada već nije trener, sa tim našim pritiskom, i Tottenham je pao pod njim, past će i Villareal, dečki vi to možete, samo hrabro, i tamo pobijediti...ajmooo...ale ale dinamo ale...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.