Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov trener

Petev: Valjda je bio jedanaesterac, nisam siguran sto posto

Ivajlo Petev
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
26.02.2017.
u 18:18

Naravno da mi je drago kad zabijem, ali mislim da smo trebali riješiti utakmicu još u prvom poluvremenu - rekao je dvostruki Dinamov strijelac Armin Hodžić

U susretu 22. kola Prve HNL Dinamo je u Vinkovcima pobijedio Cibaliju sa 2:1. Pobjednički pogodak plavi su zabili iz dvojbenog kaznenog udarca u 89. minuti.

- Naravno da mi je drago kad zabijem, ali mislim da smo trebali riješiti utakmicu još u prvom poluvremenu. Sigurno da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Kažem, da smo na vrijeme zabili gol bolje bismo i igrali. I teren je bio malo loš, ali ne treba tu tražiti alibi. Radit ćemo već od sutra na tome da budemo bolji - rekao je Armin Hodžić, dvostruki Dinamov strijelac.

Dinamov trener Ivajlo Petev istaknuo je važnost ove pobjede.

- Ovo je za nas jako bitna pobjeda. Ispalo je na kraju kako je ispalo, ali moram priznati da Dinamo nije bio toliko dobar koliko je bio zadnjih mjesec i pol. Naravno, očekivali smo i da će se domaćin braniti iz sve snage. Mi smo imali par prilika u prvom dijelu, promašili smo ih, a za očekivati je bilo da ćemo dati sve od sebe u nastavku. Poveli smo golom Hodžića, a onda iz jedne pogreške primili gol. Na kraju zabili iz jedanaesterca i osvojili sva tri boda.

Petev nije bio zadovoljan prikazanom igrom.

- Nisam zadovoljan našom igrom, ali imamo dosta mladih igrača koje moramo istrpiti. Jedan dan su dobri, drugi dan nisu. Nije ni teren bio baš dobar, to je dodatno otežalo situaciju. 

- Niti Soudani niti Sammir nisu mogli igrati od prve minute - objasnio je trener te dodao objašnjene za jedanaesterac: 

- Da budem iskren, moram pogledati snimku dosuđenog jedanaesterca. Čim je sudac dosudio valjda je bio. Ipak, ne mogu sada biti siguran sto posto.

- Bila je ovo teška utakmica, ali najbitnija su tri boda. Šteta što smo primili taj pogodak iz kornera i njihove neke prve polušanse. Važno nam je da se vraćamo s pobjedom u Zagreb i okrećemo se bitnoj utakmici Hrvatskog kupa sa Splitom - istaknuo je Dinamov stoper Marko Lešković.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
20:26 26.02.2017.

Jaoooo ajde ti Petev pa pa! Šta si napravio dosada? Igrači nemaju ni kondicije, a kamoli šta drugo-znanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije