Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporna sudačka odluka

Boysi vratili igračima dresove! Je li ovo bio jedanaesterac za Dinamo?

Bad Blue Boys
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/10
26.02.2017.
u 17:36

Dinamovi igrači su nakon utakmice došli se pozdraviti s navijačima, koji su uzvratili uvredama na račun HNS-a. Bad Blue Boysi su vratili dresove koje su im igrači bacili nakon utakmice

U susretu 22. kola Prve HNL Dinamo je u Vinkovcima pobijedio Cibaliju sa 2:1. Pobjednički pogodak plavi su zabili iz dvojbenog kaznenog udarca u 89. minuti.

Dinamo je dominirao cijeli susret, ali još će se dugo pričati o kaznenom udarcu kojeg je Damir Batinić u završnici susreta dosudio u korist gostujuće momčadi.

Osječki sudac pokazao je na bijelu točku nakon što je Soudani pao u Cibalijinom kaznenom prostoru. Pogledajte spornu situaciju:

 

Dinamovi igrači su nakon utakmice došli se pozdraviti s navijačima, koji su uzvratili uvredama na račun HNS-a. Bad Blue Boysi su vratili dresove koje su im igrači bacili nakon utakmice.

>>Dinamo uz sudački poguranac do pobjede u Vinkovcima

>>Petev: Valjda je bio jedanaesterac, nisam siguran sto posto

Komentara 52

DU
Deleted user
17:54 26.02.2017.

Dinamovac sam već više od 50 godina , ali ovo danas u Vinkovcima stvarno nema smisla.

DU
Deleted user
17:51 26.02.2017.

Sramota za Dinamo i nogomet uopce.

TO
TokioDrift
18:05 26.02.2017.

Kao Dinamovac moram se priznati da jedanaesterca nije bilo. Žao mi je jedino Cibalije nisu zaslužili ovako izgubiti. Naravno da navijači neće uzeti dres kad ovi igrači na terenu se niti trude za grb koji nose. Jedino u Dinamu što valja su BBB ostalo je žalost. Gdje je uprava Dinama bila da nisu vidjeli da im je obrana šuplja ko Švicarski sir. Pa naravno kad rade neznalice u tom Dinamu. Umjesto da skautiraju stopere i bočne igrače oni opet dovode vezne igrače koje već imaju. Napadač koji je potreban Dinamu ko suho zlato ni njega nisu doveli. Hodžić sad zabio gol sljedeće dvije, tri utakmice neće zabiti. Mogli su dovesti Eduarda nisu doveli, skup. I kako misliš osvojiti HNL kad napadači zabijaju svaku drugu, treću utakmicu. Pa Eduardo bi zabio koliko oni u dvije sezonu nisu. Dinamo igra sporo, no ne čudi kad ti u veznoj liniji igra Antolić koji nema brzinu. Samir koji ima višak kila. Ne znam loše kako Dinamo stoji da ni Cibaliju ne mogu pobjediti. Petev nije ništa napravio na bolje otkako je u Dinamu. Dinamova igra kao i u prošlim sezonama spora, ne organizirana, bez uigranih akcija, premalo okomitih lopti za krilne igrače, kondicija loša. Ja bi Dinamovim igračima bar 30% uzeo s plaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije