Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Ludogoreca

Petev: Protiv Dinama bit ćemo mnogo bolji nego što smo sada

Ivailo Petev
narodensport.eu
03.07.2012.
u 22:13

– Sammir nije najbolji Dinamov igrač, nego je to Milan Badelj, pravi moderni europski nogometaš – kaže Petev

Dinamo je dobio doista teškog suparnika u drugom pretkolu Lige prvaka, klub koji igra na sličan način, s dosta dodira, želi posjed lopte. Vidjeli smo jako dobru momčad, tehničku potkovanu, a opet i dovoljno agresivnu, po cijelom terenu. Djelo je to trenera Ivajla Peteva.

– Pa naravno da možemo daleko bolje, polako, ovo su tek pripreme, ne možemo još razgovarati o formi. No, u svakom slučaju bit ćemo daleko jači na susretu s Dinamom – rekao je samouvjereno Petev nakon što je njegova momčad pregazila bukureštanski Dinamo.

Zanimalo nas je poznaje li kojeg igrača zagrebačkog Dinama.

– Znam ih sve, baš sve.

Pa tko vam je najbolji, Sammir?

– Ne, meni je najbolji Badelj, pravi moderni europski igrač. No, cijeli Dinamo veliki je klub, ima europski ugled, igrao je Ligu prvaka i jasno je da ima kvalitetnu momčad.

Tko je favorit, Dinamo ili Ludogorec?

– Znam samo da će utakmice biti teške, nadam se da će biti i kvalitetne za gledatelje jer obje momčadi igraju dobar nogomet. Uvijek su šanse pred utakmicu pola-pola. Ono što mi nije drago jest činjenica da prvu utakmicu igramo kod kuće, a ja sam želio prvu u Maksimiru. Kojim bih rezultatom bio zadovoljan nakon prve utakmice? Da ne primimo pogodak, u europskim kupovima to je jako važno – rekao je izuzetno srdačni Petev.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
07:22 04.07.2012.

Ludogorec je sjajna i vrlo jaka ekipa ali NK Dinamo je europski i svetski vrh pa se zna ko je favorit u uvom dvoboju.

OB
-obrisani-
22:52 03.07.2012.

Naprijed plavi ....sredimo Bugare !!!

OB
-obrisani-
08:19 04.07.2012.

Novinar.... pa tko vam je najbolji,Sammir ?... Petev.... Ne, Badelj!!.. >:-) Kad maminjo ovo bude vidio naljutit ce se... Tko jos sme da njegovog fhiloa,space shutel podcjeniti i cijenu spustiti....Nezna Petev nista. haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije