Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo izgubio

Petev: Priznajem, pogriješio sam s izborom protivnika

Ivajlo Petev
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
04.07.2017.
u 23:11

- Uh, utakmice s Rusima su takve, tvrde i čvrste. A mi smo sad već umorni i mislim da sam pogriješio s odabirom suparnika.

Dinamo je upisao svoj prvi poraz na ovim pripremama, s 1:0 slavio je novi ruski prvoligaš Tosno pogotkom Zabolotnija u 29. minuti. Dinamo je dobro igrao prvih 20 minuta, no Rusi su bili čvrsti, fizički vrlo snažni, tako je Ćorićev gležanj opet stradao već nakon 20 minuta. 

Dinamo zapravo nije stvorio neku ozbiljnu priliku. U nastavku je Dinamo bio bolji, a najopasniji je bio Junior Fernandes, samo ga u ovoj utakmici ‘nije htio gol’. No, on, Lecjaks, Stojanović i u drugom dijelu Knežević bili su bolji od ostalih.

- Uh, utakmice s Rusima su takve, tvrde i čvrste. A mi smo sad već umorni i mislim da sam pogriješio s odabirom suparnika. Kako god, nismo smjeli primiti takav gol, tako pogriješiti – kazao je Petev kojeg je mogao obradovati povratak Filipa Benkovića.

- Već sutra će trenirati, a vidjet ćemo hoće li igrati u petak ili subotu – kazao je Petev. Plavi u petak igraju protiv ukrajinske Vorskle, a u subotu protiv češkog kluba Slovačko.

Dinamo je protiv Rusa igrao u sastavu: Livaković – Stojanović, Sigali, Rrahmani, Lecjaks – Antolić, Moro – Fiolić, Ćorić (od 26. Gojak), Fernandes – Henriquez. U drugom poluvremenu igrali su: Zagorac – Stojanović, Pivarić, Perić, Sosa – Knežević, Pavilić – Guilherme, Sammir, Gojak – Fernandes.

Ključne riječi

Komentara 12

DP
dr.pozaic
04:53 05.07.2017.

prvu su "rasturili",drugi protivnik prejak,vec umorni a prvenstvo jos nije pocelo........mislim da je vrijeme da sad izaberu jednu zensku momcad,pa da igraju pickice protiv pravih "picaka".....sory na izrazu ali ko zeli razumjeti,razumjet ce

ST
stefj
23:39 04.07.2017.

Uh, izbor protivnika je kriv? A ne možda taktika, odabir igrača i njihovih pozicija?... Ovo danas je bilo žalosno, Dinamo uglavnom pimpla loptu u obrani, ne može preko centra složiti 3 suvisla dodavanja, a Rusi u 2-3 dodira dođu pred naš gol... Osim toga, dosta prekršaja Dinamo je dobio u zoni centaršuta i dosta kornera, a iz svega niti jedna čista šansa. Stvarno?... A tek obrana, da su Rusi malo ozbiljnije stisnuli, zabili bi 5-6 komada...

LA
LacoLaco
23:56 04.07.2017.

Nemas Ti pojma sinko! Kako samo igraju ovi "Dinamovci". Da Ti imas pojma nekaj bi ih i navcil, a ne ovako sramotiti sveto ime. Apage Satanas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije