Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme plavih

Novi ruski prvoligaš Tosno pobijedio Dinamo s 1:0

Dinamo - Mura
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/2
04.07.2017.
u 19:51

Ivajlo Petev ne može biti previše zadovoljan, nije to bilo najbolje izdanje njegove momčadi, posebno u prvom dijelu

Nogometaši Dinama na pripremama u Murskoj Soboti doživjeli su prvi poraz. Nakon što su prije nekoliko dana razbili Muru s 4:0, plavi danas nisu bili toliko razigrani.

FC Tosno, klub koji je ove sezone uspio izboriti nastup u prvoj ruskoj ligi, slavio je protiv Dinama s 1:0. Pogodak odluke postignut je u 30 minuti nakon što je Anton Zabolotnji iskoristio dobru dubinsku loptu koja je izbacila cijelu obranu modrih te matirao Livakovića.

Ivajlo Petev ne može biti previše zadovoljan, nije to bilo najbolje izdanje njegove momčadi, posebno u prvom dijelu kada je sve to izgledalo tromo i neuigrano, a u tom su razdoblju i primili pogodak. Ako se Dinamo želi vratiti na vrh HNL-a morat će ponuditi više od ovoga.

Pripreme u Murskoj Soboti dinamovcima se bliže kraju, za vikend se vraćaju u Zagreb. A onda, već 15. srpnja dinamovci igraju prvu utakmicu nove sezone HNL-a, na stadionu “Aldo Drosina” s Istrom 1961.

Ključne riječi

Komentara 9

ST
stefj
19:43 04.07.2017.

Ovo je jako loše. Stvarno loše. I sad je nešto upravni odbor odlučio biti principijelan i stati iza trenera... Još jedna godina bez trofeja, vjerojatno i bez Europe...

PA
pappmisi
20:52 04.07.2017.

Treba vise trke u igri Dinama, vise sprinteva, puno vise brzeg trcanje, takav se nogomet igra u svjetu. Ovo je puno sporo pa Dinamo je 1982 godine igrao brze.

ME
MejaCity
22:32 04.07.2017.

HAHAHAHA FC Tosno ma daj me heheh dobri su dobri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije