Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Petev: Bitno je da mi budemo pametni, a vježbat ćemo i jedanaesterce

Matjaž Kek - Ivajlo Petev
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
30.05.2017.
u 22:25

Radujemo se finalu Kupa, ipak je to najljepša utakmica u sezoni - kaže kapetan Domagoj Antolić

Ispred nas je bitna utakmica, jako bitna utakmica za nas. Moramo se koncentrirati i biti pravi od početka do kraja. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo trofej - kazao je trener Dinama Ivajlo Petev uoči finala hrvatskog Kupa u kojem će u srijedu u Varaždinu igrati protiv Rijeke.

Petev je istaknuo kako plavi imaju problema s ozljedama, a situacija će biti jasnije nakon posljednjeg treninga.

- Vidjet ćemo,. Nadam se da ćemo moći računati na Antolića, Leškovića i Sigalija. Odlučit ćemo nakon što odrade trening. Livaković je isto imao problem s aduktorom tako da ćemo vidjeti što će biti s njim također nakon treninga.

Dinamo se s Rijekom ove sezone susreo četiri puta. Oba sastava su slavila po 5-2, a dvije utakmice su završile 1:1.

- Stvarno se dobro poznajemo. Kako mi njih, tako i oni nas. Bitno je da mi budemo pametni, da se koncentriramo od prve do zadnje minute. Moramo igrati koncipirano i tražiti svaku priliku da zabijemo. Vježbat ćemo sve, pa tako i jedanaesterce. Sutra je novi dan, nova utakmica i idemo po pobjedu - poručio je Petev.

Kapetan Domagoj Antolić vjeruje u dobru utakmicu.

- Radujemo se finalu Kupa, ipak je to najljepša utakmica u sezoni. Ovo je posebno natjecanje. S obzirom na pobjedu 5-2 protiv Rijeke na Maksimiru prije par dana, podignulo se raspoloženje u svlačionici, kao i naše samopouzdanje. Jedva čekamo da počne finale. Nadam se da ćemo utakmicu riješiti prije jedanaesteraca - poručio je Antolić.

Dinamu će to biti 20. finale Kupa, a do sada je slavio 14. puta. Rijeka će nastupiti u svom petom finalu, a do sada je tri puta pobijedila.

Komentara 1

SA
Sale7
07:08 31.05.2017.

vježbajte, vježbajte. Soudani ne treba, on je ipak majstor "penala".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije