Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale

Kek: Jasne su naše želje jer pamte se pobjednici

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
30.05.2017.
u 22:30

Bio bih  presretan da bude jedna prava utakmica u krasnom ambijentu i dobra reklama za hrvatski nogomet - ustvrdio je Kek

Nakon što je osvojila prvi naslov prvaka, Rijeka će u srijedu u Varaždinu u finalu Kupa protiv Dinama imati priliku osvojiti i prvu dvostruku krunu.

- Jedan veliki privilegij je igrati finale Kupa. Jasne su naše želje jer pamte se pobjednici - poručio je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Kek je naglasio kako između finalista nema nedoumica. Ove sezone u četiri međusobna ogleda svaka  momčad ostvarila je po jednu pobjedu, a dvije utakmice okončane su remijem.

- Znamo kakav nas protivnik očekuje, vidjeli smo u subotu. Iza nas je teška sezona, ali vodi nas jedan veliki motiv i želja, uz sav respekt i poštovanje prema protivniku. Bio bih  presretan da bude jedna prava utakmica u krasnom ambijentu i dobra reklama za hrvatski nogomet - ustvrdio je Kek.

Mario Gavranović nije igrao u zadnjem kolu i jedva čeka ogled u srijedu protiv Dinama.

- Svaki igrač se raduje ovakvim utakmicama, dvije najbolje ekipe u Hrvatskoj zasluženo su u finalu Kupa. Dobro smo se pripremili, želimo osvojiti i ovu titulu i sve ćemo napraviti da na terenu izgledamo bolje nego u subotu i da ovaj trofej odnesemo u Rijeku - rekao je Mario Gavranović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije