Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILA ZLATO DO 23 GODINE

Perković: Mogla sam se već tući sa seniorkama

Sandra Perković
AFP
21.03.2010.
u 17:49

Sandra Perković, atletičarka zagrebačkog Dinamo-Zrinjevca, dodala je još jedan trofej u svojoj karijeri.

Nakon juniorskih i mlađejuniorskih medalja, osvojila je zlatnu medalju na europskom bacačkom zimskom prvenstvu koje je održano u francuskom Arlesu.

 I to u kategoriji do 23 godine. Bacila je disk 61,93 metra što je bilo i više nego dovoljno za prvo mjesto.

- Zlato i nije iznenađenje s obzirom da je druga diskašica po rezultatima u ovoj kategoriji do 23 godina došla s rezultatom manjim od 60 metara. Da se mene pitalo mogla sam se ja nadmetati i sa najboljim seniorkama, ali trener Ivan Ivančić je tako odlučio - rekla je Sandra Perković.

S tim rezultatom osvojila bi medalju i u konkurenciji seniorki. Naime, još jučer u disku je pobijedila Njemica Nadine Müller sa hicem 64,30 metara ispred Poljakinja Zaneta Glanc (59,95) i Rumunjke Nicolete Grasu (59,92). Nakon ovog natjecanja Sandra je i dalje ostala prva na svjetskoj rang listi u bacanju diska s onim čudesnim rezultatom iz Splita - 66,85 metara.

- Nema puno vremena za slavlje. Već sredinom sljedećeg tjedna odlazim na prireme u moju starubazu Medulin. Želim se što bolje pripremiti za prvi nastup u Dijamantnoj ligi, u Dohi, sredinom svibnja - rekla je Sandra Perković, nadolazeća zvijezda hrvatske atletike.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
damirtankovic
19:16 21.03.2010.

Svaka čast ! Nadam se da neće završiti kao Brkljačićka.

DA
dante76
19:44 21.03.2010.

Evo nam uz Blanku jos jednog zihera za 2012.

LU
luky
21:48 21.03.2010.

Damire, za tvoju informaciju Ivana je na ovom natjecanju pobjedila i to u seniorskoj apsolutnoj kategoriji. Sandra svaka cast! Ne dopusti da te ovakvi naprave pritisak. Najprije cestitaju, a onda te proglase propalim slucajem. Oni koji nisu poznavaoci sporta suu najbolji kriticari, Damire srami se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije