Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Perišić zabio u pobjedi Intera, Fiorentina remizirala, zaigrao hrvatski trojac

Ivan Perišić
Reuters/PIXSELL
06.11.2016.
u 21:11

Fiorentina je kod kuće protiv Sampdorije odigrala 1-1. Hrvoje Milić i Nikola Kalinić odigrali su cijeli susret za Fiorentinu, dok je Milan Badelj izašao iz igre u 71. minuti.

U 12. kolu nogometnog prvenstva Italije u nedjelju je Inter dobio slabašni Crotone sa 3-0, a hrvatski veznjak Ivan Perišić postigao je vodeći gol u 84. minuti, a pobjedu je potvrdio Mauro Icardi sa dva pogotka  (88-pen, 90+3).

Perišić je odigrao cijeli susret, kao i njegov suigrač Marcelo Brozović, koji je bio vrlo aktivan u veznom redu te je imao nekoliko dobrih upošljavanja suigrača, ali oni to nisu znali iskorstiti.

Fiorentina je kod kuće protiv Sampdorije odigrala 1-1. Hrvoje Milić i Nikola Kalinić odigrali su cijeli susret za Fiorentinu, dok je Milan Badelj izašao iz igre u 71. minuti. 

Kalinić je dva puta zaprijetio gostima, u 18. minuti glavom na ubačaj Milića, ali neprecizno, dok je u 36. minuti njegov pokušaj blokiran.  Ante Budimir odigrao je posljednjih sedam minuta za Sampdoriju.

Komentara 1

Avatar Abcda
Abcda
22:43 06.11.2016.

"Slabasni Crotone" ??!! Dok Perisic nije zabio u 84 min, bili su bolji protivnik. Prije je Inter bio "slabasan", zaista su lose igrali, bez volje i ideja. Koju ste vi tekmu gledali ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije