Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
World Soccer

Perišić u društvu s Balotellijem, Fabregasom i Baleom

\'Ivan Perisic (L) of Club Brugge fights for the ball with Arijan Ademi of Dinamo Zagreb during their Europa League Group D soccer match in Zagreb October 21, 2010.  REUTERS/Nikola Solic (CROATIA - Ta
Reuters
27.12.2010.
u 17:03

Ugledni nogometni mjesečnik World Soccer sastavio je popis mladih igrača koji će u dolazećim godinama biti predvodnici svojih reprezentacija.

 U nizu već proslavljenih imena kao što su Brazilac Neymar, Talijan Mario Balotelli, reprezentativac BiH Miralem Pjanić, Portugalac Nani, Španjolac Cesc Fabregas ili Velšanin Gareth Bale, pronašlo se mjesta i za nadolazeću hrvatsku zvijezdu Ivan Perišića.

World Soccer za Perišića je napisao da bi sljedećih godina trebao postati predvodnik kockastih.

"Elegantan 21-godišnji veznjak Club Bruggea kalup je bivšeg hrvatskog reprezentativca Aljoše Asanovića. Inventivan je i tehnički potkovan, iako i nešto fizički prelagan", piše novinar World Soccera.

Perišić je ove sezone za Club Brugge odigrao 19 prvenstvenih utakmica. Postigao je sedam pogodaka te šest puta asistirao za gol suigračima. U Europskoj ligi u šest utakmica nije uspio zabiti gol.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
18:04 27.12.2010.

Mora jos mnogo toga popraviti ali i slijepac vidi da ima ogromni potencijal. Sigurno nece dugo ostati u Bruggeu, treba mu jaci klub i jaci trener. A Bilima nije valja ..... E moji \"strucnjaci\" ....!!

Avatar Idler 3
Idler 3
21:23 27.12.2010.

Tipična hrvatska priča >:-((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije