Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišli na pripreme

Perišić sve dalje od Poljuda: Tottenham gasi i posljednju nadu da će zaigrati u bijelom dresu

Premier League - Fulham v Tottenham Hotspur
Foto: Andrew Couldridge/REUTERS
1/4
14.07.2023.
u 21:44

Posljednji poziv da se vrati na Poljud uputio mu je Mate Pavić nakon što je u četvrtak osvojio naslov u mješovitim parovima. Međutim, hrvatski reprezentativac putuje u Perth gdje će se s londonskom momčadi pripremati za novu sezonu, a isti je slučaj i s Harryjem Kaneom

Ivana Perišića željno iščekuju navijači Hajduka, no nade bi im mogao pokositi Tottenham. Premda se u britanskim medijima posljednjih tjedana pojavila informacija da novi trener Ange Postecoglou nema mjesta za hrvatskog reprezentativca, iz Hajduka navode upravo suprotno. Perišić je sada s momčadi otputovao u australski Peth na glavnu fazu priprema londonskog kluba.

Posljednji poziv da se vrati na Poljud uputio mu je Mate Pavić nakon što je u četvrtak osvojio naslov u mješovitim parovima s Ukrajinkom Ljudmilom Kičenok. Tijekom pobjedničkog govora obratio se Perišiću koji je na centralnom terenu bio s kumom Franom Jurčevićem. "Ivane, vrijeme je", rekao je Pavić na što se Perišić nasmijao.

GALERIJA Usred zgarišta grb Hajduka: Preživio katastrofalni požar u Grebaštici

Premier League - Fulham v Tottenham Hotspur
1/13

Jedan od problema svakog budućeg transfera je financijske prirode. Naime, Perišić u Tottenhamu ima gotovo 11 milijuna eura plaće, što je gotovo svim zainteresiranim klubovima, osim onih iz Saudijske Arabije, nedostižna brojka. Perišić želi doći u Hajduk, potvrdili su iz samog kluba, kao i njegov bivši suigrač Ivan Strinić, ali to se sada čini teško ostvarivima.

Tijekom priprema Tottenham će odigrati tri utakmice. Protiv West Hama u utorak, protiv Leicestera u nedjelju 23. srpnja te protiv Lion City Sailorsa u srijedu 26. srpnja. Nekoliko igrača će izostati s priprema, a među njima se ističe Hugo Lloris kojem je dozvoljeno da ne putuje kako bi ostvario svoj transfer.

VEZANI ČLANCI:

Slična situacija kao i sa Perišićem je ona u vezi zvijezde Spursa, Harryja Kanea. Za napadača koji ima neobično malo trofeja za svoju kvalitetu zainteresiran je Bayern. Do sada su već uputili dvije ponude u visini do 80 milijuna eura, no Tottenham ga se neće tako lako odreći i traži 100 milijuna.

VIDEO Livaja izazvao euforiju među navijačima: Zaigrao mali nogomet u Kaštelima

Komentara 16

Avatar Make my day
Make my day
22:19 14.07.2023.

Trenutno ima 11 miliona €/god. ...a trebao bi doći u Hajduk, za koliko? 1 milion €/god. ?!? Na čemu su oni?!?

BL
blekpanther
22:43 14.07.2023.

Kako su ga tretirali u mladosti

KI
KikirikiMiki
03:31 15.07.2023.

kaj su fakat mislili da ce doc igrat u hajduk :) :) :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije