Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI NA TRAVNJACIMA

Perišić s tri asistencije pomogao Interu, Rakitić igrao u pobjedi Barce

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
Autori: Hina, Marko Pavić
13.01.2019.
u 20:47

Perišić je igrao do 678. minute, Marcelo Brozović je iz igre izašao u 83. minuti, dok je Šime Vrsaljko odigrao čitav susret za Inter koji će u četvrtfinalu igrati protiv Lazija

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je trostruki asistent u 6-2 (3-0) pobjedi Intera protiv Beneventa kojom se milanski sastav plasirao u četvrtfinale Talijanskog kupa.

Inter je protiv nedoraslog drugoligaša pitanje prolaska riješio na samom startu utakmice, već u 7. minuti bilo je 2-0 golovima Icardija (3-11m) i Candreve (7), da bi potom na scenu stupio Perišić koji je odlično proigrao Dalberta (45+1) za 3-0, da bi u drugom poluvremenu dva puta sjajno proigrao Lautara (48, 66). Za Benevento su strijelci bili Insigne (58) i Bandinelli (74), dok je konačnih 6-2 svojim drugim golom postavio Candreva (90+5).

Perišić je igrao do 68. minute, Marcelo Brozović je iz igre izašao u 83. minuti, dok je Šime Vrsaljko odigrao čitav susret za Inter koji će u četvrtfinalu igrati protiv Lazija koji je još u subotu izbacio trećeligaša Novaru sa 4-1.

Ranije u nedjelju je Fiorentina izborila plasman u četvrtfinale 2-0 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Torina u osmini finala. Oba gola za Fiorentinu postigao je Federico Chiesa (87, 90+2) u samoj završnici dvoboja. Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca ostao je na klupi Fiorentine koja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja između Rome i trećeligaša Virtusa Entelle koji će se igrati u ponedjeljak.

Rakitić igrao u pobjedi Barcelone

A Barcelona je u 19. kolu španjolske La Lige kod kuće svladala Eibar s 3:0.

Dva gola za Katalonce zabio je Suarez (19, 59), a jednog Messi (53). Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret za Barcelonu.

Barceloni je ovo bila šesta pobjeda zaredom kojom se učvrstila na vrhu ljestvice.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
josip
21:03 13.01.2019.

678.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije