Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Perišić

Perišić: Ozračje je i ovaj put odlično

'02.03.2010., Francuska - Reims, stadion Auguste Delaune, Hrvatska nogometna reprezentacija U-21. Prijateljska nogometna utakmica izmedju Francuske i Hrvatske. Ivan Perisic, Mapou Yanga Mbiwa Photo: M
'Marko Lukunic/PIXSELL'
18.05.2010.
u 10:30

- Vježbamo tzv. prekide. Smatram ih našom velikom prilikom. Imamo odlične izvođače slobodnih udaraca, rekao je izbornik Dražen Ladić.

Tri je dana kiša neumorno kvarila planove Dražena Ladića, izbornika mlade reprezentacije. Ponedjeljak je napokon svanuo bez oborina, pa je odmah živnulo i u predvorju hotela u Svetom Martinu na Muri.

– Atmosfera je uvijek odlična na pripremama. Sada možda još i više, jer dugo nismo bili na okupu – otkrila je mlada zvijezda Club Bruggea Ivan Perišić.

I dok ih je tijekom vikenda izbornik štedio na treninzima, jučer je pojačao radni ritam.

– Vježbamo tzv. prekide. Oni su nam velika prilika. Imamo odlične izvođače slobodnih udaraca – rekao je Ladić.

Jedan od njih zasigurno je i Perišić, iza kojeg je odlična sezona u belgijskom prvenstvu.

– Ovo mi je prva prava seniorska sezona. Čim sam uhvatio kontinuitet nastupa, uspio sam se nametnuti u prvom sastavu. Moram biti zadovoljan i ne razmišljam o odlasku iz Bruggea. Imam sreću i što nam je prvenstvo ranije završeno, tako da sam imao tjedan dana odmora – otkrio je Perišić, koji je u 41 nastupu za Brugge postigao 13 golova, pri čemu je pet puta tresao mreže u europskim utakmicama.

Kiša je znatno natopila varaždinski travnjak. Perišić i njegovi suigrači iz veznog reda mogli bi biti na velikim mukama.

– Težak teren ne bi nam trebao posebno otežati kratka dodavanja. Bitno je samo da se od početka nametnemo, nešto slično kao što je bilo u prvoj utakmici u Slovačkoj. I tada smo bili dominantni. Svjesni smo važnosti susreta, želimo što prije izboriti prvo mjesto u skupini – zaključio je Perišić.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUPatriot
13:09 18.05.2010.

Perišić: Ozračje je i ovaj put odlično jer važi zabrana da iko spomene riječi poput SP 2010, Engleska ili Ukrajina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije