Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUSTALI

Perišić je preskup Bayernu, Ivan se vraća u Inter koji mu traži novog kupca

Ivan Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
26.05.2020.
u 11:13

Perišić je za Bayern odigrao 22 utakmice, postigao pet pogodaka i upisao osam asistencija

Ivan Perišić će se na kraju sezone vratiti u Inter. Bayern nakon isplaćene cifre od 5 milijuna eura za jednogodišnju posudbu ne želi platiti još 20 za otkup njegova ugovora, a šturo obrazloženje talijanskim medijima dao je izvršni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

– Čitam da mnogi klubovi režu plaće igračima kako bi smanjili troškove, pa očekujem da će ovog ljeta na tržištu biti puno veća ponuda nego potražnja. To obično dovodi do pada cijena i plaća. Klubovi moraju učiti u ovoj krizi i pokušati vratiti održivost u nogomet – rekao je Rummenigge.

Bayern je prvotno do 15. svibnja morao odlučiti hoće li kupiti Perišića ili ne, zatim je rok bio odgođen zbog pandemije, ali Bayern je tražio popust na koji Inter nije htio pristati. Sukladno tome, Inter je obznanio Bayernu da već traži potencijalne nove kupce za Hrvata. Podsjetimo, Perišić je za Bayern odigrao 22 utakmice, postigao pet pogodaka i upisao osam asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije