Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Club Bruggea

Perišić: Gutao sam kritike, a golovi su odgovor na njih

Ivan Perišić
Reuters
11.05.2011.
u 15:45

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić s dva pogotka i asistencijom briljirao je u pobjedi Club Bruggea (3:0) nad vodećim Genkom.

Nakon prvoga gola Perišić je nezadovoljno gestikulirao prema navijačima.

– Morao sam progutati mnogo kritika u zadnje vrijeme. Nije ugodno čuti da ne dajete sto posto od sebe. Ljudi bi trebali shvatiti da nije uvijek moguće napraviti sve što bi oni htjeli. No, zato je ovo bio moj odgovor – rekao je nakon utakmice Perišić.

Za gol u pobjedi Rangersa (3:0) nad Heartsom Nikica Jelavić je pri izlasku u 86. minuti dobio velike ovacije publike.

Komentara 1

VA
Vatrenko
16:39 11.05.2011.

Kapa do poda Ivane! Ali ako smijem dati savijet: bolje je ne reagirati na takve kritike. Misljenja se brzo mjenjaju kod navijaca (pogle primjer Lakic ili Hoenes). Ali geste ti ne prastaju odnosno tesko... Zato je bolje sutjeti i trpiti... znam da je nepravda i bezobrazlog... ali ako pobjedis bjes biti ces kralj... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije