Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivacija

Perišić bi večeras mogao preskočiti Mandžu pa krenuti na Šukerov rekord

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group D - Croatia v Wales
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/3
28.03.2023.
u 16:09

U Bursi bi trebao za vatrene zaigrati 125. put u karijeri, a za sada dijeli drugo mjesto strijelaca s Marijom Mandžukićem koji je postigao 33 pogotka

Iz utakmice u utakmicu Ivan Perišić pokazuje da je s godinama sve bolji. U prvom kolu kvalifikacija za Euro protiv Walesa (1:1) bio je jedan od najboljih u redovima vatrenih, trčao je, trudio se, napadao... Koliko je bitan za reprezentaciju rekao je prije nekoliko dana i izbornik Zlatko Dalić

- Ivan je jedan od naših glavnih igrača. On je taj koji uvijek daje svoj maksimum, na kojoj god poziciji igrao. Ima kvalitetu koja je neupitna, ima brzinu i može nam pomoći.

Perišić u večerašnjoj utakmici protiv Turske (20.45 sati) može napraviti velike stvari i postati drugi strijelac reprezentacije.

Naime, u Bursi bi trebao za vatrene zaigrati 125. put u karijeri, a za sada dijeli drugo mjesto strijelaca s Marijom Mandžukićem koji je u 89 nastupa postigao 33 pogotka. Isto toliko ima i Perišić.

Na prvom mjestu je Davor Šuker s 45 golova u 69 utakmica.

Perišić ima 34 godine i blizu je rušenja tih brojki, a s obzirom na to da dolazi završni turnir Lige nacija, kao i Euro sljedeće godine (koji bi Hrvatska trebala izboriti) mogao bi i po broju nastupa izbiti na drugo mjesto. Tamo je sada Darijo Srna sa 134  nastupa za Hrvatsku, dok je prvi Luka Modrić koji je upisao 162 nastupa.

Bilo kako bilo, naše krilo, bit će večeras izrazito motivirano. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije