Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA

Guardiola oštro uzvratio igraču Borussije: Zaostajete 35 bodova, bolje da zašutiš...

Pep Guardiola
Reuters/PIXSELL
01.05.2015.
u 16:13

- Bolje mu je da zašuti, to je moj savjet za njega. Pogotovo ako zaostajete 35 bodova - rekao je Guardiola

Trener Bayerna Pep Guardiola oštro je uzvratio igraču Borussije Dortmund Sebastianu Kehlu koji je rekao da bi igrači bavarske momčadi trebali vježbati jedanaesterce.

- Bolje mu je da zašuti, to je moj savjet za njega. Pogotovo ako zaostajete 35 bodova - rekao je Guardiola pa dodao:

- Nikada nisam krivio nekoga drugoga kada smo gubili od Borussije. Ovog puta sam imao dva razloga svašta reći, ali sam čestitao Kloppu na ulasku u finale. I nikome se ne rugam kada pobijedimo.

Podsjetimo, Borussia je u polufinalu Njemačkog kupa izbacila Bayern na jedanaesterce. No, s druge strane Bavarci su već osigurali naslov prvaka Njemačke. Imaju 76 bodova, dok ih je Borussia skupila tek 39...

>> Šok za šokom u Bayernu, bavarski div u velikim problemima

Komentara 15

CA
carpediem
17:40 01.05.2015.

Tiki-taka-tiki-taka-tiki-taka necje vrijeme polako ali sigurno u Bayernu odkucava...

LE
let3
21:32 01.05.2015.

Bayern bi zaostajao za Dortmundom 39 bodova da mu je Dortmund uzeo 2 najbolja igrača. To Bayern radi sustavno već dugi niz godina, čim neko u bundesligi stvori malo jaču momčad ( Leverkusen, Werder, Stuttgart, Dortmund ), Bayern mu je rasturi jer mu kupi najbolje igrače i ne pita za cijenu samo da ubije konkurenciju. I onda ovaj trener, pseudo-intelektualac, se ne ruga kada se napuhano hvali kako ima 35 bodova prednosti, jel? Lova može sve.

BA
balic
07:53 02.05.2015.

Hihihi koji seljo,imati 35 bodova vise a ispasti iz natjecanja za kup njemacke pa tko komu moze reci da bude tisi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije