Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reprezentacija

Penezić, Bašić i Milanović-Litre ne žele igrati za Gorana Mrđena

Andreja Penezić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
24.05.2017.
u 16:27

Da je dao ostavku ili da ga je Upravni odbor HRS-a smijenio, vjerojatno bi situacija bila drugačija. Nešto slično dogodilo se u Srbiji klada zbog neslaganja s izbornikom Boškovićem nisu za reprezentaciju igrale najbolje – Damnjanović, Lekić i Cvijić

Goran Mrđen, izbornik ženske hrvatske rukometne reprezentacije, objavio je popis igračica na koje računa za dvije kvalifikacijske utakmice protiv Slovenije (10. i 15. lipnja u Osijeku i Celju) u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Kao što se očekivalo, najstarije igračice, Andreja Penezić, Sonja Bašić i Vesna Milanović-Litre, te od ranije vratarke Marta Batinović i Jelena Grubišić, nisu se željele odazvati Mrđenu. Da je dao ostavku ili da ga je Upravni odbor HRS-a smijenio, vjerojatno bi situacija bila drugačija. Nešto slično dogodilo se u Srbiji klada zbog neslaganja s izbornikom Boškovićem nisu za reprezentaciju igrale najbolje – Damnjanović, Lekić i Cvijić.

Mrđen je kao spas pozvao neke igračice koje su se davno oprostile od reprezentacije, poput Benko i Kožnjak. Bez najboljih bit će teško proći Sloveniju, no valjda Mrđen ima neki recept kako ćemo na SP. Zanimljivo je kako je na popisu odjednom čak pet igračica Lokomotive i samo šest Podravka Vegete. Ipak je Lokomotiva osvojila Challenge cup pa te igračice možda nešto i vrijede...

U sklopu priprema Hrvatska će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Švedske, 7. lipnja u Osijeku. Same pripreme i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2017. hrvatske rukometašice zaključit će prijateljskom utakmicom protiv Srbije, 16. lipnja, u Virovitici u sklopu obilježavanja 60. obljetnice Svjetskog prvenstva za žene kojemu je Virovitica 1957. bila jedan od domaćina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije