Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže u city

Pellegrini: Ako će biti potrebno Lampard će igrati i protiv Chelsea!

lampard
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.08.2014.
u 14:55

Važan nam je zbog Lige prvaka, sezona je duga - rekao je čileanski stručnjak

Manuel Pellegrini, menadžer Manchester Cityja, potvrdio je kako će Frank Lampard do siječnja biti član Građana. Tada, naime, počinje prvenstvo njegova novog kluba New Yorka u MLS-u, a u međuvremenu će biti na posudbi u engleskom prvaku.

- Lampard će od srijede trenirati s nama, a zbog velike konkurencije na njegovoj poziciji morat će se namučiti za mjesto u momčadi. Važan nam je zbog Lige prvaka, sezona je duga - rekao je Pellegrini i dodao da će legenda Chelsea igrati svaku utakmicu za City, pa ako treba i onu 21. rujna kada će se Građani susresti sa Bluesima u Premierligi.

- Pričat ću još s njim o takvim stvarima - dodao je čileanski stručnjak.

>>Lampard u kratkom roku od heroja postao najveći izdajnik

>>Lampard će se vratiti u Premiership, ali kao član Cityja!

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:52 03.08.2014.

Aaaaaa,....koja glupost. Ne mogu vjerovati da je izabrao Mancheester City, a mogao je izabrati Melbourne Australia kao David Villa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije