Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporedba

Pele: Moj Brazil bio je bolji od današnje Španjolske

Pele
AFP
05.07.2012.
u 09:46

– Zamislite da Neymar ima Messijevo iskustvo, tko bi onda bio bolji?!

Legendarni Pele pohvalio je igru i dominaciju španjolske reprezentacije, ali kada je radio usporedbu s Brazilom iz 1970. godine, koji je te godine osvojio SP, nije nimalo dvojio koja je generacija bolja.

– Svaka generacija ima neku svoju ekstrakvalitetu. Španjolska je odlična momčad, ali, bez ikakve sumnje, da uspoređujemo tko je bolji, to smo zasigurno mi. Imali smo puno kvalitetnije igrače, puno više vrhunskih individualaca. Španjolska ima tek dva-tri takva igrača.

Ponovno nije odolio usporedbi Messija i Neymara.

– Neymar ima sve predispozicije da bude dobar kao Messi.. Ili Maradona. Zamislite da Neymar ima Messijevo iskustvo, tko bi onda bio bolji?!

Za kraj je istaknuo svog favorita za Zlatnu loptu.

– Idealno je vrijeme da je dobije Casillas. Na taj bi se način priznala uloga vratara. Mislim da su u utrci za Zlatnu loptu podcijenjeni vratari i braniči.

Komentara 4

NI
nicro
11:11 05.07.2012.

1. Zidane 2. Maradona 3. Ronaldo (pravi) 4. 5. 975. Pele 976. Strinić

DR
dragogera
10:11 05.07.2012.

ovaj pele ili je puko ko kokica ili su ga godine dotukle pa stalno jedno te isto.brasilu svaka cast kad dodju na vrh uvijek igraju najljepse,al pele da rakitic ima brzinu henrya,snagu ibrahimovica,sut lamparda,kontrolu lopte ko messi,ko bi onda bio najbolji igrac na svjetu,aaa

ŠU
šumaherr
17:26 05.07.2012.

Stari, dosta više budalaština. Dosadio si i Bogu i ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije