Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mala minutaža

Pedro: Ne znam hoću li ostati u Barceloni

Pedro
Reuters (Ilustracija)
25.05.2014.
u 18:52

Nije lako upasti u prvu momčad Barcelone. Trener je odlučio koristiti druge igrače, a to je njegovo pravo i ja mu ništa ne zamjeram

Nogometaš Barcelone Pedro kod Gerarda Martina bio je nezadovoljan minutažom koju je dobivao tijekom sezone. Iako je došlo do promjene trenera, još uvijek se ne zna je li njegova budućnost Nou Camp.

- Ne znam hoću li ostati. Sretan sam u klubu, ali ne znam što donosi budućnost. Volio bih da sam više igrao, pogotovo u važnim utakmicama. Generalno sam zadovoljan jer sam u utakmicama u kojima sam igrao bio dobar i pomogao klubu, rekao je Pedro i dodao:

Nije lako upasti u prvu momčad Barcelone. Trener je odlučio koristiti druge igrače, a to je njegovo pravo i ja mu ništa ne zamjeram.

Luis Enrique je novo lice u svlačionici Barce, možda će mu on dati više prilika.

- On je odličan trener i lako će se prilagoditi. Ima karakter, a za razliku od Gerarda Martina, bolje i poznaje klub iznutra. Siguran sam da će biti uspješan, zaključio je Španjolac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije