Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebov najodaniji vojnik napustio Kranjčevićevu

Pavlović nije ni otišao, a već se javilo deset trenera

'28.12.2009.  Zagreb Hrvatska - Promocija knjige kolumni Na sti ma ci novinara i kolumnista vecernjeg lista Igora Flaka odrzana u pubu Buldog, Bogoviceva ulica.  Robert Prosinecki, Nikola Jurcevic i G
'Anto Magzan/PIXSELL'
28.09.2011.
u 14:39

Luka Pavlović dao je neopozivu ostavku na mjesto prvog trenera kluba iz Kranjčevićeve ulice. Momčad Zagreba do daljnjega će voditi Gordan Ciprić, dosadašnji pomoćnik

Pavlović se jučer nije javljao na telefon, a preko klupske službe za odnose s javnošću zatražio je predah. Ne zna se hoće li ostati u klubu na nekoj drugoj funkciji. Nije se javljao ni sportski direktor Igor Čalo.

– Ovako je najbolje za klub jer je momčadi neophodna promjena – poručio je Pavlović preko glasnogovornika.

O razlozima odlaska do sada najvjernijeg vojnika kluba možemo samo nagađati, puklo je na relaciji s predsjednikom Draženom Medićem. A tek što se pročulo da je Pavlović bivši, u klub se javilo desetak trenera koji pretendiraju na njegovo mjesto.

Pojavila se i priča kako bi na zimu momčad mogao preuzeti i Nikola Jurčević, no tu nam je informaciju demantirao direktor kluba Vincenzo Cavaliere. Iako je pomoćnik Slavena Bilića već najavio da opet želi angažman u nekom od klubova, a s Ciprićem je već svojedobno surađivao u Dinamu.

– Dovoljno dobro poznajem momčad i ovu sredinu. Spreman sam na sve izazove, u taj posao ulazim bez opterećenja. Zagreb ima tradiciju i momčad veće kvalitete nego da se bori za ostanak u ligi, a to ćemo i dokazati – rekao je trener Ciprić.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:37 29.09.2011.

Pavlović nije ni otišao, a već se javilo deset trenera koji bi htjeli uz Boga i domoljublje dobiti dobar ugovor i dobru plaču za vođenje momčadi ispred 500 navijača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije