Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje HNL-a

Pavičić: Normalno da se vidim u Dinamu, to je moj san

Domagoj Pavičić
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.12.2014.
u 12:51

- Po meni je to već gotovo. Dinamo je i dalje najbolji klub u Hrvatskoj, daleko odskače od konkurencije. Rijeka ima dobru momčad, igra kvalitetno, ali Dinamo će i ove godine biti prvak

Domagoj Pavičić jedno je od najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela Prve HNL. Veznjak Lokomotive iza sebe ima fantastičnu jesen koju je začinio s osam prvenstvenih pogodaka, piše Goal.com. Najviše od svih veznih igrača domaće nam lige...

- Prezadovoljan sam dosadašnjim partijama, evo krenuli su me i golovi. Na kraju smo stigli do četvrtog mjesta što je za sve nas vrlo lijep rezultat. No, tu poziciju moram sačuvati i na kraju prvenstvene sezone.

A kako vidite borbu za naslov prvaka?

- Po meni je to već gotovo. Dinamo je i dalje najbolji klub u Hrvatskoj, daleko odskače od konkurencije. Rijeka ima dobru momčad, igra kvalitetno, ali Dinamo će i ove godine biti prvak.

Vidite li se uskoro u Maksimiru? Pa da poput mnogih prethodnika Lokomotivu ubrzo zamijeniti Dinamom...

- Normalno da se vidim u Dinamu, to je moj veliki san. No, moram nastaviti raditi, trenirati još bolje, kontinuirano se dokazivati. I prije svega odraditi jednako uspješno proljeće.

>>A što je još rekao o Dinamu, reprezentaciji i Lokomotivi pročitajte OVDJE!

>>Dinamo zainteresiran za lijevog beka Aston Ville

Komentara 2

VU
vupora8
13:25 26.12.2014.

Nadam se da ce se uskoro vratiti u Dinamo i zamjeniti ovoga koji je na slici sa njim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije