Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE SEZONE

Pavić i Soares slavili u prvom kolu Bob Bryan skupine na završnici u Londonu

Nitto ATP Finals - Day Two - The O2 Arena
John Walton/PA Images/PIXSELL
16.11.2020.
u 21:17

Sutra su na rasporedu mečevi skupine "Mike Bryan" u kojoj igra hrvatski tenisač Nikola Mektić s Nizozemcem Wesleyem Koolhofom. Njih će dvojica pokušati doći do druge pobjede na turniru protiv Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja

Pobjednici US Opena Hrvat Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares pobijedili su u ponedjeljak u dvoboju 1. kola skupine "Bob Bryan" ATP završnog turnira parova u Londonu Austrijanca Juergena Melzera i Francuza Edouarda Rogera-Vasselina sa 6-7 (6), 6-1, 10-4 poslije sat i 26 minuta igre.

U prvom meču te skupine u ponedjeljak su Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos sa 7-6(2), 7-5 bili bolji od Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa.
 
Sutra su na rasporedu mečevi skupine "Mike Bryan" u kojoj igra hrvatski tenisač Nikola Mektić s Nizozemcem Wesleyem Koolhofom. Njih će dvojica pokušati doći do druge pobjede na turniru protiv Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja.

Mektić i Koolhof su jučer u prvom kolu skupine "Mike Bryan" pobijedili osvajače Roland Garrosa Nijemce Kevina Krawietza i Andreasa Miesa sa 6-7 (3), 7-6 (4), 10-7. Ram i Salisbury su svladali poljsko-brazilsku kombinaciju Lukasz Kubot i Marcelo Melo sa 7-5, 3-6, 10-5.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
11:33 17.11.2020.

U skupini Donald Trump igraju Ćilić i Čorić!!!

LI
liliZG
11:00 19.11.2020.

i još jednom, zašto čak niti na teletextu HRTa nema nikakvog popisa, rangiranja ili nečeg sličnog o igri parova, al zato đoković i ekipa iskaču iz paštete i pomno se prati njihov razvoj na tom završnom turnitu, .... sramota je da nacionalna televizija ne prati naše tenisače koji uspješno igraju u parovima , ako ne prijenosom onda barem riječju na teletextu.... stramotaaaa!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije