Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Pavić i Mektić osvojili zajednički 16. ATP naslov. Uzeli su titulu u Stuttgartu

Tennis: ATP Tour - Stuttgart
Marijan Murat/DPA
18.06.2023.
u 15:21

igrali su  drugo finale u ovoj sezoni, a ukupno 23. u posljednje tri godine otkako zajedno nastupaju i čine jednu od najboljih i najuspješnijih kombinacija na svijetu.

Hrvatski teniski reprezentativci Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili su ATP turnir parova na travanatoj podlozi u Stuttgartu svladavši u finalu nijemački par Kevin Krawietz -Tim  Puetz s 7-6 (2), 6-3.

Nikola i Mate nijednom nisu izgubili svoj servis, a u drugom setu su napravili jedina dva breaka u meču za pobjedu nakon 81 minute igre.

Za Mektića i Pavića ovo je 16. zajednički ATP naslov, a igrali su  drugo finale u ovoj sezoni, a ukupno 23. u posljednje tri godine otkako zajedno nastupaju i čine jednu od najboljih i najuspješnijih kombinacija na svijetu.

Aktualni olimpijski pobjednici su ovu sezonu otvorili osvajanjem naslov na turniru u Aucklandu, ali su nakon toga na sljedećih 12 turnira čak sedam puta izgubili prvo meč te samo u Dubaiju, početkom ožujka, uspjeli doći do polufinala.

VEZANI ČLANCI:

Naslov u Stuttgartu im je odlična najava pred Wimbledon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije