Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Marseille

Pavić i Marach neočekivano ispali već u prvom kolu

Mate Pavić i Oliver Marach
Foto: Press Association/Pixsell
19.02.2019.
u 18:45

Prvi nositelji poraženi su od indijske komibinacije Jeevan Nedunchezhiyan/Purav Raja

Prošlogodišnji pobjednici Australian Opena ,hrvatsko-austrijski par Mate Pavić i Oliver Marach, u utorak su neočekivano poraženi u prvom kolu ATP turnira u Marseilleu od indijske komibinacije Jeevan Nedunchezhiyan/Purav Raja sa 2:6, 4:6, i to za samo 62 minute.

Pavić i Marach, koji su bili prvi nositelji turnira u Marseilleu, već u prvom gemu su izgubili servis, od toga se nisu opravili, pa su Indijci sa još jednim breakom brzo zaključili prvi set

Sredinom drugog seta Pavić i Marach su napokon došli do breaka i poveli 4:2. Tada se činilo da su se vratili u meč, ali onda su dva puta zaredom izgubili servis, pa je indijski par, koji je došao na turnir sa pozivnicom, dobio meč.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije