Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Budimpešta

Konjuh poražena već u prvom kolu

Ana Konjuh
Foto: Reuters/Pixsell
18.02.2019.
u 21:22

Mlada Dubrovčanka nije iskoristila niti jednu od pet break-lopti

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u drugo kolo WTA turnira u Budimpešti. Bolja od nje je u susretu prvog kola bila treća nositeljica Francuskinja Pauline Parmentier sa 7:5, 6:3 za sat i 16 minuta.

Mlada, 21-godišnja Dubrovčanka, koja je zbog brojnih ozljeda pala na 547. mjesto WTA ljestvice te je za nastup u Budimpešti dobila pozivnicu organizatora, pružila je dobar otpor Parmentier, ali nije uspjela iskoristiti niti jednu od pet break-lopti.

S druge strane, Parmentier je iskoristila tri od četiri prilike za oduzimanje servisa, jednu u prvom i dvije u drugom setu za pobjedu u prvom međusobnom susretu ove dvije igračice. 

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nisamguzonjinsin
07:43 19.02.2019.

Valjda je sada napokon zdrava, a rezultati će doći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije