Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji svjetski par

Pavić emotivan nakon osvajanja Wimbledona: Odrasli smo gledajući Gorana, a sad Hrvati opet slave

Wimbledon 2021 - Day Twelve - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Foto: Adam Davy/PA Images/PIXSELL
1/9
10.07.2021.
u 23:57

Ta loptica koja je dugo padala bio je najbolji osjećaj u mom životu. Zadnja tri meča bila su najvažnija u mom životu - rekao je Mektić.

Nikola Mektić i Mate Pavić, nakon što su u finalu Wimbledona nadjačali Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa s 3:1, osvojili su već osmi naslov u ovoj godini te potvrdili kako su najbolji par na svijetu.

Ujedno to im je bilo deseti nastup u finalu. Zaista čudesna postignuća s obzirom da su tek ove godine zajedno zaigrali u paru.

- Ovo je daleko najbolji turnir na svijetu, želim čestitati suparnicima u finalu i mislim da je ovo bio poseban meč. Obojica smo odrastali s Goranom gledajući njegov naslov i sada ponovno Hrvati slave titulu, jako smo emotivni i ovo je najveća pobjeda - rekao je emotivni Mate Pavić kojem je ovo treći osvojeni "grand slam" u konkurenciji muških parova, jer 2018. je osvojio Australian Open s Oliverom Marachom, a lani US Open s Brunom Soaresom.

Foto: Adam Davy/PA Images/PIXSELL

- Ta loptica koja je dugo padala bio je najbolji osjećaj u mom životu. Zadnja tri meča bila su najvažnija u mom životu. Samo smo si govorili idemo dalje i bodrili smo se - rekao je Mektić u prvoj izjavi na terenu nakon meča u kojem su uspjeh karijere ostvari jedan Splićanin i Zagrepčanin.

A sudbina je htjela da to bude samo dan nakon što je prije 20 godina jedan drugi Splićanin, Goran Ivanišević, također osvojio Wimbledon.

Wimbledon 2021 - Day Twelve - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
1/9

Komentara 35

Avatar Bani
Bani
00:41 11.07.2021.

A hrt nije moga da pusti ovo...

HA
HERCEGOVA@AC
00:24 11.07.2021.

Neka su, baš mi je drago

Avatar kenj@c
kenj@c
00:11 11.07.2021.

BRAVO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije