Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE EP-A

Pavčec ostao bez polufinala, naša reprezentacija uložila žalbu

Zagreb: Odlazak hrvatske boksačke reprezentacije u London na kvalifikacije za Olimpijske igre
Robert Anic/PIXSELL
18.04.2022.
u 23:51

Naše vodstvo reprezentacije i trener Yousef Hasan odmah su uložili žalbu na sudačko bodovanje.

Boksač Lovro Pavčec, naš mlađeseniorski prvak u superteškoj kategoriji +92 kg, zaustavljen je podijeljenom sudačkom odlukom (3-2) u korist domaćeg, bugarskog boksača Kirila Borisova u četvrtfinalu Europskog prvenstva za mlađe seniore u Sofiji.

Prvu su rundu suci u izjednačenom omjeru snaga bodovali 4-1 za Kirilova, a Pavčec je bio agilniji i bolji u druge dvije, u kojima je bugarski boksač sve više tražio predah u klinču, posebno u trećoj. No suci su domaćinski, unatoč tome što su dvije od tri runde i bodovno pripale Pavčecu, u polufinale i po medalju pogurali domaćeg favorita. 

Naše vodstvo reprezentacije i trener Yousef Hasan odmah su uložili žalbu na sudačko bodovanje.

Hrvatska još ima dvojicu predstavnika u četvrtfinalu, Fabijana Tomkića (67 kg) i Leona Buzika (71 kg) koji će se za medalje boriti u utorak, 19. travnja. Fabijan Tomkić (BK Nokaut) za odličje će se boriti protiv Ukrajinca Oleksiija Boklakha, a lanjski četvrtfinalist EP-a mlađih seniora u Budvi, Riječanin Leon Buzik protiv Crnogorca Mirka Šarčevića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije