Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beograd

Partizanovi navijači na tribini istaknuli transparent 'Dogodine u Kninu'

09.08.2019.
u 10:38

Prije nekoliko dana Zvezdini su navijači tijekom dvoboja protiv Kopenhagena u trećem pretkolu Lige prvaka podigli transparent s citatom srpskog pjesnika Jovana Dučića

U 3. pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu nogometaši Partizana su u Beogradu pobijedili Yeni Malatyaspor s 3:1.

Partizanovi navijači su na tribini istaknuli transparent s porukom 'Dogodine u Kninu' i tako poslali poruku hrvatskoj strani nakon obilježavanja 24. obljetnice Oluje. 

Foto: telegraf.rs

Prije nekoliko dana Zvezdini su navijači tijekom dvoboja protiv Kopenhagena u trećem pretkolu Lige prvaka podigli transparent s citatom srpskog pjesnika Jovana Dučića:

'Presiti se zemlja od krvavog vala, ali vam pobjeda ne osvijetli lice, jer lovor ne niče s bunjišta i kala, on je za heroje, a ne za ubojice'.

Komentara 50

SE
SeniorDosSantos
10:51 09.08.2019.

Kao što vidite svi ostali natpisi okolo toga su na latinici, samo to je na ćirilici. Simbol agresije na Hrvatsku. Pa je uvodite po Hrvatskoj.

Avatar Uskok
Uskok
11:59 09.08.2019.

Hahahaha. Šta je bilo 95'? Nije im godina odgovarala? Bilo previše vruće...

Avatar heyhay
heyhay
11:13 09.08.2019.

Dolaze sljedeće godine na proslavu Oluje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije