Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gore nije moglo

Parižani bez udarnog trojca na Real!

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.09.2019.
u 22:01

Mbappe je izvan stroja zbog ozljede mišića, dok Cavanija muči ozljeda kuka

Francuski prvak Paris SG u ponedjeljak je potvrdio kako će u susretu 1. kola skupine A Lige prvaka protiv Real Madrida u Parizu u srijedu biti bez svog udarnog napadačkog dvojca Kyliana Mbappea i Edinsona Cavanija koji se nisu uspjeli oporaviti od ozljeda zadobivenih u susretu protiv Toulousea 25. kolovoza.

Mbappe je izvan stroja zbog ozljede mišića, dok Cavanija muči ozljeda kuka. Iz kluba su objavili kako obojica pokazuju dobar napredak prema oporavku, ali će biti spremni za nastup tek u prvenstvenoj utakmici protiv Lyona sljedećeg vikenda.

Trener parižana Thomas Tuchel zbog suspenzije ne može računati niti na Neymara, pa će napad predvoditi ili Eric Maxim Choupo-Moting ili Mauro Icardi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije