Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čekaju početak

Video: Dinamu u pomoć uoči Lige prvaka priskočila i velika zvijezda Serie A!

Dani Olmo
Foto: Screenshot
1/4
16.09.2019.
u 20:24

Edin Džeko nesebično je podijelio svoje dojmove o Atalanti s Amerom Gojakom

Nogometaši Dinama družili su se u ponedjeljak poslijepodne u središtu grada s navijačima. Silno su im se razveselili oni najmlađi, dok je starije šarmirao optimizam igrača koji ponosno nose modri dres.

Vidjelo se na njihovim licima da se silno raduju Ligi prvaka, a doznali smo i to da već neko vrijeme žive za to natjecanje, da su se raspitivali na sve strane o protivnicima u skupini.

Eto zanimljivosti, Dinamu je u pomoć priskočio i Edin Džeko, koji je reprezentativnom suigraču Ameru Gojaku otkrio pojedinosti o Atalanti. 

Ponešto je od reprezentativnog kolege Erica Garije o Manchester Cityju doznao i Dani Olmo, a više o tim temama možete vidjeti u sljedećim snimkama.

Dani Olmo: Napokon i ja u Ligi prvaka. Jedva čekamo da dođu utakmice, već se dugo pripremamo i mislim da smo spremni. Za nas je to novi izazov, a mi sigurno idemo na pobjedu. Uz naše navijače vjerujem da ćemo napraviti dobar rezultat

Atalanta je jaka, dokazali su to prošle sezone. Znamo da će biti teško, ali mi i dalje vjerujemo u nas. Zaslužujemo biti tu gdje jesmo. Reprezentativnom suigraču, koji inače igra za Manchester City (misli na Garciju), sam rekao da se pripremi, da ćemo ih dobiti usred Manchestera.

Što se ambicija tiče, prva utakmica je najvažnija. Idemo utakmicu po utakmicu. Najvažnije je dobiti Atalantu. Idemo na pobjedu.  Transfer? Ma nikakve mene priče nisu omele, mene zanima samo nogomet.

Amer Gojak: Vjerujem da ćemo na kraju biti prvaci Hrvatske, ne opterećujem se tko će biti drugi ili treći. A Liga prvaka? iskreno ću vam reći da se nadamo drugom mjestu, ali i ako budemo treći, neće biti problem. Atalanta i Šahtar su podjednaki, nezgodni. Ali kada smo pravi, možemo se nositi sa svakim.

Džeko mi je kazao da su nezgodni, da su strašno agresivni i da su tehnički potkovani. Gledao sam ih u nedjelju, ali ma tko došao na Maksimir, neće mu biti lako. 

 

Komentara 6

AN
angeorafael123
20:36 16.09.2019.

Dinamo,srijeda,pobjeda!

Avatar Uskok
Uskok
20:53 16.09.2019.

Ajmo Dinamo!!

DU
Deleted user
20:43 16.09.2019.

Dinamo, uvijek - pobjeda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije