Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZADINA PRIČE
Povratak na članak

Paolu Tramezzaniju vodstvo Hajduka nije oprostilo veliku grešku i zato je otpisan

Ako ćemo objektivno, Hajdukovo četvrto mjesto više je djelo Marka Livaje nego Paola Tramezzanija.

Komentari 6

RO
roland
09:26 28.05.2021.

Nema veze ni dres Kastratija ni jakna pogrešnog sponzora! Tramezzaniju u CV-u piše da je u 2 mjeseca, od sredine ožujka, uspio nadoknaditi 15 bodova zaostatka za Goricom i izboriti Europu. Dakle, samo temeljem ovog rezultata Tramezzaniju se smiješi bolji ugovor! Mislim da je i 3 puta pobijedio Rijeku, što ni jedan Hajdukov trener nije uspio zadnjih 10 godina.

VL
ZV
Zvolen2
09:21 28.05.2021.

Navodno Hajduk seli na Vis jer želi biti kao Liverpool - najbolji na otoku ??

VL
DU
Deleted user
09:16 28.05.2021.

Nikolu Kalinića!? Ni jedan normalan trener ne želi u svojoj svlačionici takvog igrača!

VL
MN
Mr.NO
09:11 28.05.2021.

Kad je taj lik došao i bio medijski pompozno najvljivan komentirao sam da mu dajem maksimalno 6 mjeseci.Trebao sam baciti kladu .Ali bez brigi,doći će novi šestomjesečni stručnjak na Poljud.

VL
RO
roland
09:32 28.05.2021.

Tramezzaniju je ovo odgovaralo. Sporazumni raskid. Vidio je on da mu rade iza leđa i da se otvoreno spominje Goran Sablić. Kalinić je poboljšao formu, Livaja je nastavio s dobrim igrama, Hajduk je dobio i Bijuka, a Tramezzani je uspioo kao trener i sada može tražiti nešto bolje! Hajduku je najpametnije da vrati Oreščanina i da ga ne mijenja 3 godine.

VL
Avatar javorko
javorko
10:38 28.05.2021.

hajduk kao vrlo bogat klub jasno da ne može oprosti treneru sto je prdnuo za vrijeme utkamice pa je prioritet dovodenje novog trenera bez takvih problema..hajduk trazi trenera koji ce polutalente pretvoriti u igracine..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.