Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morali se prilagoditi

Pannonian Challenge prvi put bez publike

Zagreb: Na Jarunu održana adrenalinska natjecanja Pannonian Challengea
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
10.08.2020.
u 18:25

Najavljen je dolazak dvjestotinjak natjecatelja, a natjecanja će se moći pratiti uživo putem društvenih mreža.

Festival ekstremnog sporta, 21. Pannonian Challenge, ipak će se održati od 12. do 16. kolovoza, ali prvi put bez publike, najavio je u ponedjeljak na konferenciji za novinare u Osijeku direktor festivala Jurica Barać.

- Pannonian Challenge će se, za razliku od ostalih sportskih događanja u svijetu ekstremnoga sporta, održati u 21. izdanju i to zahvaljujući predanom radu tima, partnerima s puno razumijevanja i svima koji se danonoćno bore s koronakrizom.

Nakon brojnih konzultacija sa stručnjacima i partnerima odlučili smo održati događaj bez prisutnosti publike. Znamo da će ovu odluku publika razumjeti jer želimo poslati poruku da biti ekstreman ne znači biti neodgovoran.

Prilagodili smo se novonastaloj situaciji i usprkos svemu u Osijek dolaze najbolji europski extreme sportaši - istaknuo je Barać.

Najavljen je dolazak dvjestotinjak natjecatelja, a natjecanja će se moći pratiti uživo putem društvenih mreža.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije