Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzeo mikrofon

VIDEO Mamić izveo lom na još jednoj svadbi, a na ovu su mu pjesmu emocije proključale!

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
09.08.2020.
u 20:00

Mamić je izazvao buru oduševljenja među uzvanicima i usijao atmosferu do maksimuma

Zdravko Mamić, prvi čovjek Dinama koji se nalazi u bjekstvu od hrvatskoga pravosuđa i trenutačno prebiva u Međugorju, pojavio se ovih dana na jednoj svadbi u Grudama te je nakratko preuzeo glavnu ulogu na pozornici. 

Iz srca je zapjevao pjesmu koju je napisao nedavno preminuli glazbeni velikan Rajko Dujmić "Košulja plava", a emocije su mu dodatno proključale kada je vidio da je netko od uzvanika na podij donio Dinamovu zastavu.

Mamić je izazvao buru oduševljenja među uzvanicima, usijao atmosferu do maksimuma, a video koji je u nedjelju objavio portal Grude.com otkrio je da se uz Nove fosile i Dinamova obilježja slavilo i kasnije.  

Mamić je već od ranije poznat kao izvanredan zabavljač na vjenčanjima, pa tako YouTube pamti i neke ranije njegove nastupe, trganja košulja, bacanja po podu...

Komentara 58

RS
rasta sev
21:16 09.08.2020.

Kako dernek sa svadbe spada u rubeiku sport?

BA
baka3440
23:06 09.08.2020.

Se netko sjeća onog "atentata" na njega. Kako je istraga završila??

AD
adminka
08:47 10.08.2020.

Lopov Maminjo umrežen sa političarima i svim lopovima ne silazi sa naslovnica RH novina. Jadno što se narodu prezentira-zabavljanje sudskog bjegunca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije