Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE BITI DALJE?

Panika u Realu: O ovom Modrićevom potezu bruji Italija

Luka Modrić Real madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.08.2018.
u 12:25

U prilog tome ide i činjenica da su Modrićev agent Vlado Lemić i Lukin čovjek od povjerenja  Predrag Mijatović ostali u Milanu nakon što su prije nekoliko dana kompletirali Vrsaljkov transfer u Inter.

Nakon Šime Vrsaljka još bi jedan vatreni ovog ljeta Madrid mogao zamijeniti Milanom. Riječ je naravno o Luki Modriću kojeg u svojim redovima želi Inter.

Iako su iz Reala jasno poručili da hrvatski veznjak može otići samo ako netko uplati 750 milijuna eura, koliko je odštetna klauzula, priča o Lukinom transferu još uvijek je itekako aktualna.

U prilog tome ide i činjenica da su Modrićev agent Vlado Lemić i Lukin čovjek od povjerenja  Predrag Mijatović ostali u Milanu nakon što su prije nekoliko dana kompletirali Vrsaljkov transfer u Inter.

>> Pogledajte i koji vatreni su traženi ovog ljeta

Luka još uvijek odmara na Sardiniji, a krajem tjedna trebao bi se vratiti u Madrid, gdje će početkom tjedna imati sastanak s predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

Calciomercato ekskluzivno doznaje da Modrić ozbiljno razmišlja o odlasku iz Reala i da će o tome obavijestiti Pereza.

- Bit će teško uvjeriti Pereza, koji je frustriran što je Ronaldo otišao, te ne želi dopustiti odlazak još jedne zvijezde. Modrić želi otići, no Perez će ga pokušati zadržati novim, boljim ugovorom - ističu Talijani, dodajući da je Luka realna meta Intera.

Maštu navijača Intera Modrić je dodatno zagolicao na Sardiniji.

Tamo su ga prepoznali navijači i pitali hoće li doći u Inter, on im nije odgovorio, već se samo nasmijao, a Talijani su taj njegov potez protumačili kao potvrdan odgovor.

Pred nama su sigurno zanimljivi dani na relaciji Madrid - Milano...

Luka Modrić Real madrid
1/4

 

Komentara 42

TB
taras.buljba
13:22 03.08.2018.

Dali ce Maminjo dobiti sta.

LE
LeeNooks
02:38 05.08.2018.

dobio sam zuti karton od VL, trebam sad da se ubijem? 😁😁😁😁

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
12:51 03.08.2018.

Ode Luka za 100 milijuna 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije