Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroliga

Panathinaikos pregazio Cedevitu, njihovi navijači istaknuli prekriženog Mamića

Cedevita - Panathinaikos
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
04.02.2016.
u 20:39

Poznato je da navijači Panathinaikosa njeguju dobre odnose s Bad Blue Boysima pa su im ovom gestom htjeli pružiti podršku u borbi za pravedniji Dinama

Košarkaši Cedevite u šestom su kolu Top 16 Eurolige uvjerljivo poraženi. U Draženovu domu Panathinaikos je slavio sa 78:60 i upisao treću pobjedu.

Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj su se gosti od samog početka postavili čvrsto, poveli i tu prednost održavali do samog kraja. Na poluvremenu su imali vodstvo 39:22, a u nastavku su prednost i povećali. Najveća razlika bila je pred kraj treće četvrtine kada je Panathinaikos imao i 29 razlike.

Presudio je loš postotak šuta Cedevite (37 posto) te broj skokova (31:25 za goste). Ipak, malo opravdanje za momčad Veljka Mršića može biti činjenica da je u ovako važnoj utakmici igrala bez dva važna igrača – Luke Žorića i Luke Babića.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, u Zagreb su stigli i navijači Panathinaikosa koji su bodrili svoju momčad, a u jednom trenutku istaknuli su transparent na kojem je prekrižen lik Zdravka Mamića. Naime, poznato je da oni njeguju dobre odnose s Bad Blue Boysima pa su im ovom gestom htjeli pružiti podršku u borbi za pravedniji Dinamo.

Na tribinama je večeras bilo i puno NBA skauta, u središtu pozornosti bili su Musa i Arapović, ali nisu se posebno istaknuli. Musa je na terenu proveo malo više od pet minuta i nije se upisao u strijelce, a Arapović je zabio dva poena za 19 minuta na parketu.

Najbolji kod Cedevite bio je Pilepić sa 16 koševa, dok je goste predvodio Raduljica sa 21 košem. Hrvatski prvak ostao je na dvije pobjede, a ovo mu je četvrti poraz.

>>Cibona nakon drame u Le Havreu izborila nastup u TOP-u 16

Komentara 11

ZD
Zdravkecmali
22:03 04.02.2016.

Znaci najvažniji detalj s košarkaške utakmice je komad platna s prekriženom glavom Mamica, u ruci nekog huligana. Ma bravo

KG
Kult_Grada_Zagreba
08:19 05.02.2016.

Ako je to tako lako i bez veze, zašto ni jedni navijači nigdje (osim šake plaćenika, čak mislim da nisu ni oni tako jadni do sada bili) ne dignu platno s Glavatim s lovorikama ? :p

DH
dalibor.hren
08:58 05.02.2016.

Imaju grkljani dosta svojih slika koje mogu istaknuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije