Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski kup

Cibona nakon drame u Le Havreu izborila nastup u TOP-u 16

Cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
03.02.2016.
u 21:30

Sve četiri momčadi u skupini na kraju su osvojile po 9 bodova, a uz drugoplasiranu Cibonu kao prva u skupini završila je rumunjska Energija Targu Jiu.

Nevjerojatan je bio rasplet u skupni S košarkaškog Europskog kupa, a budući da je izborila nastup u TOP-u 16, momčad Cibone ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Sve četiri momčadi u skupini na kraju su osvojile po 9 bodova, a uz drugoplasiranu Cibonu kao prva u skupini završila je rumunjska Energija Targu Jiu.

Zagrebačka momčad večeras je u posljednjem kolu u dramatičnom dvoboju slavila kod posljednje momčadi francuskog prvenstva, Le Havrea, sa 93:92. Domaćin je na poluvremenu vodio sa šet koševa razlike, ali je Cibona boljom igrom u nastavku, a posebice u samoj završnici stigla do vrijedne pobjede.

Žižić (19 koševa i 8 skokova), Rozić (15 koševa i 6 skokova) te Florence (13 koševa) predvodili su momčad Damira Mulaomerovića.

Vukovima je na ruku išla i gostujuća pobjeda Pieno Zvaigzdesa protiv Energije (101:86).

>>Cibona izbjegla stečaj, a dug umanjen sa 40 na 17 milijuna kuna

Komentara 5

BS
bravo_sammir
22:01 03.02.2016.

bravo cibosi, konacno nesto o kosarci, dosta mi je i rukometa i vaterpola i drugih stvari... kosraka je nas drugi sport a selje ga unistavavaju godinama

DU
Deleted user
16:03 04.02.2016.

Nemojte zamjeriti linksu što stalno pljuca po Ciboni.Dobio je otkaz u Ciboni i još mu je Aco nategnuo ženu.Treba ga shvatiti! Zato na svakom članku o Ciboni redovito pljucka!

BS
bravo_sammir
22:02 03.02.2016.

da se nadovezem na prvi komentar, kako rukometni klubovi mogu imati vise novca od kosarkaskih? sporedni sport koji se igra u 7 drzava naspram kosarke, to je kad kamenjarci, selje i drugi kriminalci vladaju lijepom nasom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije