Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE KUPA

Pamić: Pa nije Rijeka kao Dinamo, vidimo se u finalu Kupa!

Igor Pamić (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
18.03.2014.
u 22:15

- O Istri ću sve reći u tri rečenice: igraju u polufinalu Kupa, osvojili su puno bodova u prvenstvu, igraju regionalni derbi koji uvijek nosi svoje tenzije – kaže Matjaž Kek.

Rijeka i Istra 1961 u srijedu na Kantridi igraju prvu polufinalnu utakmicu Kupa. Momčadi u utakmicu ulaze u drukčijem ozračju: Rijeka je pobijedila (3:2) Lokomotivu u najboljoj utakmici godine, Istra 1961 dobila je čak šest (0:6) lakih komada u utakmici protiv Dinama:

– Ništa mi ne znači taj rezultat Istre, baš ništa! Ali zato mi znači podatak da smo u tri utakmice protiv Istre dobili pet golova! O Istri ću sve reći u tri rečenice: igraju u polufinalu Kupa, osvojili su puno bodova u prvenstvu, igraju regionalni derbi koji uvijek nosi svoje tenzije – kaže Matjaž Kek.

Rijeka mora ući u finale Kupa zbog mira u kući! Velika ulaganja donose imperative:

– Uloga favorita u Kupu ništa ne znači. Ništa mi drugo ne preostaje – smatra Kek.

Andrej Kramarić vjerojatno neće igrati zbog ozljede mišića. Osim što momčad bez Kramarića nije tako ubojita, alternativa Ivan Krstanović nije ljubimac navijača koji mu nisu oprostili uvredljive poruke iz Zadra:

– Da tu mogu nešto promijeniti, sigurno bih promijenio! Rekao sam da je klub iznad svih nas. Taj mi je odnos prema klubu najvažniji – zaključuje Kek.

Igor Pamić oporavio se od maksimirske gorke šestice.

– Oporavio sam se odmah, vidjeli ste da sam bio dobro raspoložen. I s igračima je sve u redu, znaju da tako više ne mogu odigrati – kaže Pamić koji je optimist:

– Ako ćemo po budžetu, bolje da i ne igramo. Ali nije Rijeka Dinamo, nju se da lakše kontrolirati. Idemo po rezultat i svojim sam igračima rekao da se igra 180 minuta. Vidimo li se u finalu Kupa u Zagrebu?

- Tako će i biti, vidimo se – veselo je zaključio Istrin strateg Igor Pamić.

>> Rijeka teškom mukom na Kantridi dobila Lokomotivu
>> Dinamo nemoćnoj Istri zabio šest komada

Komentara 1

DA
Dankoo
22:47 18.03.2014.

Zašto trener Istre stalno javno ističe snagu Dinama i nemogućnost sebe i drugih u odnosu na Dinamo? Zašto privatno ne napiše na primjer neku pjesmu i tako izrazi svoje osjećaje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije