Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klizanje

Pahuljice za povijest, osvojile 105 bodova

klizanje
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/13
12.03.2016.
u 23:52

Super je bilo, organizacija vrhunska, publika još bolja. Ovo je sjajna najava za SP - rekla je kapetanica Begović.

Juniorke kanadske ekipe Les Supremes osvojile su Svjetski kup, a seniorke švedskog Boomeranga i mlađe juniorke talijanskog Hot Shiversa Trofej Zagrebačkih pahuljica čime je zatvoren dvodnevni spektakl sinkroniziranog klizanja u Ledenoj dvorani.

Kanađanke su nakon kratkog programa bile najbolje i u slobodnom i sa 179,44 boda iza sebe ostavile srebrne Finkinje, Team Fintastic (172,91), dok je ruski Junost brončani (169,93).

Hrvatske juniorke, Zagrebačke pahuljice, na kraju su 17. sa 70,80 bodova. Zato su njihove klupske kolegice iz mlađejuniorske ekipe došle do srebra, a vrlo dobar dan hrvatskih ekipa zatvorile su seniorke Zagrebačkih pahuljica koje su ispisale klupsku povijest. Sakupile su čak 105,31 bod što je najviše u povijesti jedne naše seniorske ekipe na ISU natjecanjima.

Pahuljice su završile natjecanje kao pete, a natjecanje je gledalo 3000 ljudi.

>>Više od 700 klizačica stiže u Dom sportova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije