Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Ivković:

'Pa Rijeka ima širi kadar od Dinama'

Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
19.12.2013.
u 08:56

– Zadovoljstvo je i čast posljednju utakmicu u 2013. godini odigrati protiv momčadi koja je zadužila svoj grad, ali i cijelu Hrvatsku čudesnim rezultatima u Europi – rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Nogometaši Lokomotive i Rijeke danas (18 sati) u Maksimiru odigrat će utakmicu 17. kola koje je bila otkazana zbog velike kiše.

Zadužili su Hrvatsku

– Zadovoljstvo je i čast posljednju utakmicu u 2013. godini odigrati protiv momčadi koja je zadužila svoj grad, ali i cijelu Hrvatsku čudesnim rezultatima u Europi – rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković i dodao:

– Nedostaje im nekoliko igrača, ali ne zaboravimo da Rijeka ima najširi kadar u Hrvatskoj, po 2-3 rješenja za svaku poziciju. Ne smijemo se zanositi time da su desetkovani, već moji igraći moraju pokazati glad i želju za pobjedom. A Riječani sigurno neće prodavati teško stečen ugled.

Trener lokosa osvrnuo se na proteklu sezonu:

– U nekim trenucima činilo mi se da možemo napraviti čuda, a u nekima baš i ne. Unatoč tome što smo u 19 kola osvojili dva boda više nego prošle sezone, nezadovoljan sam jer znam da smo mogli bolje. Novogodišnja mi je želja da Lokomotiva opet izbori Europu, a sebi želim što više zdravlja.

Ivković je figurirao kao jedan od kandidata za klupu Dinama koja je sada na dulje vrijeme povjerena Zoranu Mamiću.

Rijetko pošten čovjek

– Sada kada je Zoki trener, Zdravko će još više željeti da Dinamo bude uspješan. Zoki je zasad dobro odradio posao, a sada svi moraju svu snagu uperiti za iskorak u Europi. Naslov ionako nije sporan, pitanje je samo hoće li imati 10, 15 ili 20 bodova više na kraju sezone – smatra trener lokosa.

Osvrnuo se Ivković i na Fifinu kaznu Šimuniću.

– Nažalost, i na Šimunićevu slučaju pokazalo se da se batina lomi na najslabijima. Kazna je pretjerana, no Joe je najveći krivac, imao je “blackout” i sada plaća za to. Žao mi je Joea jer, dok sam ga trenirao u reprezentaciji, shvatio sam da je jedan od rijetko dobrih i poštenih ljudi – rekao je Ivković i zaključio:

– Činjenica je da Fifa i Uefa autoritet uvijek pokazuju na malim zemljama. Naši su navijači male bebe prema nekim europskim, a nas se svejedno najviše kažnjava.

Komentara 2

Avatar pretplatniik
pretplatniik
12:47 19.12.2013.

Svaka čast uvijek svaka riječ na mjestu.

HO
Hobi
11:16 19.12.2013.

Ovaj ivkovic mora prokomentirati bas sve.petlja se u stvari koje s njim i njegovim klubom nemaju veze.komentira halilovica,simunica,dinamo,navijace,uefu,fifu...dosta vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije