Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preobrazba

Izbjegava frizera! Svjetski prvak šokirao novim izgledom

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.02.2020.
u 11:33

Uoči nove sezone momčadi predstavljaju bolide, a i svjetski prvak Lewis Hamilton (35) odlučio je javnosti pokazati novu frizuru

U tijeku su pripreme za novu sezonu SP-a u formuli 1 koja počinje za mjesec dana. Utrka za VN Australije vozi se 15. ožujka na stazi u Melbourneu. 

Uoči nove sezone momčadi predstavljaju bolide, a i svjetski prvak Lewis Hamilton (35) odlučio je javnosti pokazati novu frizuru. 

Lewis Hamilton
1/9

Britanac je uglavnom šišao na kratko, ali je u zadnje vrijeme puštao kosu koju je zatim vezao u rep. 

A sada je na svom Instagramu objavio fotografije na kojima je pokazao 'new look'. Uz fotografiju šesterostruki svjetski prvak je napisao: 'Špiljski čovjek'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caveman ting👹

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Ove sezone Lewis Hamilton će pokušati osvojiti sedmi naslov prvaka i tako se izjednačio s njemačkom legendom Michaelom Schumacherom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Kalendar nove sezone kraći je za jednu utrku. Velika nagrada Kine koja se trebala voziti 19. travnja odgođena je zbog epidemije koronavirusa.

Čelnici formule 1 našli su se u dodatnim problemima, jer se razmišlja odgoditi i VN Vijetnama koja bi se trebala voziti 5. travnja.

>> Pogledajte video u legendi formule 1 Nikiju Laudi

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
12:23 13.02.2020.

kao hipi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije